Kërko

dhe gjejë më shpejtë sipas:

Kontakti

Email: info@ashvisi.com

Tel: +386 (0) 49 117 513; +386 (0) 49 150 716; +386 (0) 49 116 805

Adresa: Sheshi Nene Tereza 18/2

Lista e Banesave

 • Banesë në shitje në Ulpijanë

  Banesë në shitje në Ulpijanë

  Nr:#0022

  Siperfaqja:51 m2

  Lagjja:Ulpijanë

  Cmimi:1.300 euro/1 m2 €

  Kati:i tretë

  lexo me shume
 • Banesë në shitje në Dardani

  Banesë në shitje në Dardani

  Nr:#0023

  Siperfaqja:64 m2

  Lagjja:Dardani

  Cmimi:

  Kati:i parë

  lexo me shume
 • Banesë në shitje në Qendër

  Banesë në shitje në Qendër

  Nr:#0024

  Siperfaqja:46 m2

  Lagjja:Qendër afër Swiss Diamond

  Cmimi:

  Kati:i tretë

  lexo me shume
 • Banesë me qera në Ulpijanë

  Nr:#0025

  Siperfaqja:53 m2

  Lagjja:Ulpijanë

  Cmimi:250 €

  Kati:i katërt

  lexo me shume
 • Banesë me qera në Ulpijanë

  Banesë me qera në Ulpijanë

  Nr:#0027

  Siperfaqja:60 m2

  Lagjja:Ulpijanë

  Cmimi:300 €

  Kati:i tretë

  lexo me shume